Referanser

September 2013
40-års middag på Kolbotn
Tusen takk for et suverent arrangemenet! Nydelig mat! Jeg fikk kun flotte kommentarer om mat og alt. Servitørene var jeg også utrolig fornøyd med. Diskret og ryddig! Anbefaler lett MatHilde til venner og bekjente!
Hilsen Lars Magne

August 2013
Middag til bryllupsfeiring i Spydeberg
Vi ønsker å takke for den fantastisk nydelige maten dere lagde i bryllupet vårt! Forretten var veldig spenndende og utrolig stilig dandert. Kjøttet til hovedretten var noe av det møreste vi har smakt. Desserten ble en frisk avslutning, akkurat slik vi hadde håpet på. Vi var strålende fornøyd med dagen og maten! Tusen takk!
Hilsen Henriette og Anders

August 2013
Taps til bryllupsfeiring i Nordby/Vinterbro
Kjære Team Mathilde!
Tusen, tusen takk for fantastisk tapas i bryllupet vårt! Vi storkoste oss! Alle skrøt slik av maten deres. Vi anbefaler maten deres på det sterkeste videre!
Hilsen Finn Jørgen og Hannne

Juni 2013
Koldtbord til konfirmasjonsfeiring på Langhus
Vil bare gi tilbakemelding om at vi også denne gang var svært fornøyd med maten som vi fikk levert fra dere til vårt konfirmasjonsselskap. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra gjestene som satte stor pris på maten. Vil også legge til at vi opplevde hele leveransen som meget god og med effektiv og hyggelig service.
Hilsen Kristin med familie

April 2013
Årsmøte i Det Norske Samlaget
Hallo MatHilde og medhjelpar!
Alle skrytte av at maten var god - og flatbrødet i særklasse. Så dette har de all ære av! Takk for god mat og hyggelig service.
Hilsen Britt i Samlaget

Mars 2013
Middelhavsinspirert koldtbord til 50-års fest på Grefsen, Oslo
Tusen takk for suveren leveranse av mat; det smakte helt nydelig! Festen ble strålende og maten var en viktig bidragsyter. Veldig mange skrøt av den!
Janne

Februar 2013
Tapas til bryllupsfest i Ås
Takk for at dere satt smak på vår store dag!Det var ikke bare vi som var fornøyd med maten. Vi har også fått masse skryt fra våres gjester. Vi kommer helt klart til å velge dere ved neste anledning og anbefale dere videre!
Hilsen Beate & Dan

November 2012
Kokk-hjem til jubileumsfeiring, Ås
Tusen takk for fantastisk deilig mat på lørdag!! Både gjestene og jeg var begeistret. Jeg har aldri hatt kokker på kjøkkenet mitt tidligere i en slik sammenheng og syntes dere var så behagelige å ha i huset! Kontakter dere gjerne igjen ved en senere anledning.
Vennlig hilsen Tone

September 2012
Koldtbord til jubileumsfest, Oslo/Frognerseterveien
Takk for en utmerket og suveren levering til min feiring! Maten var førsteklasses, det var også kokken deres Stina som kom med leveringen. Det falt mange godord og mye skryt, både av matens smak og dens presentasjon. Jeg, som var vertinne, var veldig stolt av å servere mat som representerer kvalitet, samtidig som den fremsto som delikat og appetittvekkende. Takk igjen for service og produktets kvalitet!
Helga M. 

 
August 2012
Koldtbord til gullbryllup, Ski
Maten var fantastisk god og det var unisont fra hele selskapet. Jubilantene var storfornøyd!
Jeg vil absolutt anbefale dere til andre og dere skal ikke se bort ifra at vi selv benytter dere igjen.
Øyvind Thorsen med familie

Januar 2012
MatHilde leverte tapas til åpningen av Indre Østfold Politistasjon, Askim. Her er tilbakemeldingen;
Tusen takk for velsmakende og populær mat og dyktig innsats fra dere! Arrangementet ble oppsummert som svært vellykket. Mange bemerket hvor godt det fungerte med stående spising, mye enklere med mingling på denne måten.

Desember 2011
Julelunch til Avancia, Askim
Tusen takk for nyyydelig mat! Alle skrøt av maten!
Nina Tønjum, daglig leder, Avancia Sport Center AS

September 2011
Vinsmaking og tapas med dessert til festglad damer!
Tusen takk til MatHilde! Maten var deilig, men tiramisuen var himmelsk. Om vinsmakingene sa damene at den var herlig fri for jålere. Den uformelle og åpne tilnærmingene traff midt i blinken. Den gode og lystige stemningen fortsatte ut i de små timer, og damene gikk fornøyde hjem.
Eva Haaland, Skøyen Terasse, Oslo

13. september 2011
Konfirmasjonsfest på Nordstrand, Oslo

Tusen takk for det nydelige og flotte matgildet som dere ga oss! Spesielt herlig er det at dere kommer hjem og ordner alt slik at vi som vertskap kun kan konsentrere oss om gjestene, og ikke minst jubilanten. Det ble en meget vellykket og minnerik dag for oss alle!
Kathrine Aas Midtun, Nordstrand

9. juli 2011
Familiefest med MatHildes middelhavsinspirerte koldtbord

Tusen, tusen takk for vidunderlig deilig mat! MatHilde gjennomførte det hele svært profesjonelt og fikset og ordnet DET lekre koldtbordet på kjøkkenet vårt. Det ble en strålende fest for store og små som vi kommer til å huske lenge!
Sidsel Kandahl og Bjørn Brekke, Kolbotn

5. september 2011
Tårnrasten Cafe, Oppegård

Tusen takk for et flott kurs dere holdt for oss. Vi har fått både  flere og meget fornøyde kunder. og vi er tryggere i jobben vår.Anbefaler dere selfølgelig til alle vi kommer over, og ønsker kurs også ved en senere anledning.
Tårnrasten Café på Tårnåsen aktivitessenter.

August 2011
Bryllupsfest i Enebakk

Vi vil takke for den for den gode maten som ble servert i bryllupet vårt! Alle våre gjester skrøt veldig av den og sa at dette var prikken over i´en. Vi satt igjen med en flott dag; stemningen, været og måten MatHilde ordnet seg på kjøkkenet vårt. Festen ble fantastisk for oss 2 nygifte! Vi gir dere våre beste anbefalinger!
Magne og Cecilie Pedersen

8. mai 2011
Konfirmasjon i Ski

Tusen takk for utmerket mat, det ble kommentert blant alle gjestene! Utrolig deilig at du kom og ordnet maten på kjøkkenet vårt, men viktigst likevel er jo smak og at det ser tiltalende ut, og der står dere til 6! Anbefalinger går selvsagt rundt i omgangskretsen.
Anett Holmen, Ski

1. mai 2011
Feiring av familiens jubilanter; 10 år og 50 år!

Takk for nok en strålende leveranse! Maten smakte nydelig og kvelden var kjempehyggelig. Fikk mange kommentarer fra gjestene om at maten smakte nydelig; mange spennende smaker. Det er et så takknemlig konsept; du kommer og anretter maten, tar med deg emballasje og kjøkkenet er ryddet til gjestene kommer. Det var det også mange som syntes var suverent!
Janne Wilhelmsen, JW Marketing AS

8. mai 2011
Konfirmasjon i Oppegård

Hei Takker så mye for nydelig mat og ikke minst rask og vanvittig god service! Fire dager før konfirmasjonen stilte dere opp og ville hjelpe til. Konfirmasjonen ble vellykket og gjestene var henrykt over maten, takket være dere. Tusen takk, jeg kommer igjen!
Bente L. Karlsen

31. mars 2011
Tapaskurs, Institutt for energiteknikk, Kjeller

Vi vil takke dere for et supert Tapaskurs med masse gode og lette oppskrifter som kan brukes både til hverdag og fest. Masse god hjelp og inspirasjon, veldig sosialt og hyggelig! Forhåpentligvis kan dette bli en årlig tradisjon med matkurs fra dere.
Bente Sundberg

4. mars 2011
Tapas til personalfest for ansatte ved Rolfsrudhjemmet, Lørenskog

Jeg vil på vegne av alle som deltok på festen vår si at maten var utrolig god! Den har blitt snakket om og alle er enig om at alt var kjempe godt! Tusen takk for at dere bidro til at festen vår ble velykket! Vi kommer sikkert til å bruke dere igjen.
Linda Karlstad Jensen, kulturleder

26.februar 2011
MatHildes middelhavsinspirerte koldtbord til 65-års feiring, Ski

Maten fra MatHilde var utrolig god! Alle gjestene var storfornøyd og det ble masse ros til MatHilde. En stor takk til dere for kjempe god service! Med hyggelige gjester og fantastisk god mat ble 65-års dagen min en dag jeg kommer til å tenke tilbake på med stor glede. Tusen takk til MatHilde!
Linn Merete Fossheim, Ski

21. februar 2011
Middelhavsinspirert koldtbord

Tusen takk for et fantastisk middelhavsinspirert koldtbord lørdag 19.februar 2011. Maten var superb! Alle våre gjester er over middels matinteresserte og det var kjempebegeistringen over maten. Dessuten var det fantastisk å få en så kompetent person som Hilde til å overta kjøkkenet. Da kunne vi som vertskap ha god tid til å ønske våre gjester velkommen.Tusen takk på vegne av alle!
Ingeborg og Robert Damerell

21.januar 2011
Tapasmeny til 50-års fest på Langhus

Takk til MatHilde som også denne gangen sørget for at vi og våre gjester fikk herlig mat! Vi er så glad for at vi har funnet dere!
Hege Langdalen

16. august 2010
40-årsfest med 3-retters middag, Hurum

Det var helt supert, veldig behagelig å være vertskap når man får slike tjenester levert. Takker for god kvalitet og gode vinanbefalinger. Kalven var særdeles god og desserten med den fantastiske østerrikske dessertvinen var prikken over ien. Vi hadde en sommernatt vi sent vil glemme! Vi håper å kunne bruke dere igjen.
Jørn Smestad

3. juli 2010
Bryllupsfest hos MatHilde, Ski

Tusen takk for at dere var med på å gjøre bryllupsdagen vår akkurat slik vi ville ha den! Alle gjestene skryter; av lokalene, av servicen og ikke minst av tapasen. Fantastisk! Det ble jo virkelig fest også! Moro at så mange danset og koste seg!
Ingeborg Hauge & Anders Snellinge