Om MatHilde

 MatHilde bidrar til å gi maten den plass den fortjener i livet ditt!!

mathilde alle3

MatHilde ble etablert av Hilde i 2003. Da tok Hilde det store spranget og gjorde hobby til levebrød. MatHilde ble dermed et naturlig navn på den nyetablerte matbedriften!

MatHilde ønsker å være et fargerikt alternativ til den tradisjonelle cateringmaten, og har fra første dag hatt fokus på kvalitet, originalitet og smaksrike matopplevelser.

Vi ønsket også å ha et profesjonellt fokus på mat og vin i kombinasjon, og fra 2009 har MatHilde hatt egen vinkelner i bedriften.

For oss i MatHilde er mat og vin glede, nytelse og følelser. Et godt måltid er et strålende utgangspunkt for å ta vare på og utvikle gode relasjoner. Det er fellesskap, latter og hygge.

Velkommen til bords!

 

 

 

 

IMG 9193 kopi IMG 9225 kopi IMG 9208 kopi 

Hilde Stadaas
Chef og daglig leder.

Kokkekunnskap:
Hilde har fått sin kokkekunnskap
gjennom bla kurs ved Kulinarisk
Akademi, hos Lars Barmen og 
Trond Moi, ved studieopphold i
bla Italia, Spania, Frankrike og
Egypt. Hun har også
hospitert hos Charlotte Moen
og hos Restaurant Potetkjelleren
i Bergen og "gått i lære" hos
kokk Turid Leira.

Øvrig utdannelse:
Hilde er utdannet psykiatrisk
ergoterapuet og gruppeveileder.
Hun har jobbet mange år innen
psykisk helsevesen.
Hilde er også utdannet agronom.

Linda Tendeland
Vinkelner, kjøkkenassistent
markedsansavrlig.

Vin- og matkunnskap:
Linda er medeier i MatHilde og har
jobbet fulltid i bedriften siden 2008.
Linda ble utdannet vinkelner ved
Kulinarisk akademi/Univ.i Stavang.
i 2009. Hun har også diplomstud. i
Italiensk vin.

Øvrig utdannelse:
Linda er utdannet psykiatrisk
sykepleier, pedagog
og veileder. Hun har jobbet flere
år innen psykisk helsevesen som
sykepleier, leder og lærer.

Stina Vaa Rom
Kokk, inspirator, ideutvikler.

Kokkekunnskap:
Stina har sin kokkekunnskap fra
Grønn Gourmet, en matbedrift
med fokus på økologisk mat.

Stina har jobbet i MatHilde siden
2008, men fra høsten 2013 blir
det kun på timebasis.
Stina jobber nå som glad kokk ved
Bøleråsen SFO i Ski.

Øvrig utdannelse:

Stina er cand.mag. i fransk. Hun
har jobbet mange år med salg til
HoReCa og som personalkonsulent.