Kokk hjem

Inviter noen gode venner, familie, kollegaer, naboer, nye bekjentskaper til å dele litt tid og et deilig måltid sammen. Overlat alle matinnkjøp og tilberedning til MatHilde! Vi kommer hjem til deg og lager en velsmakende middag.
La deg friste av våre menyforslag, eller sett sammen meny etter eget ønske!

kokkhjem forrett kokkhjem hovedrett kokkhjem dessert

 Minimum antall personer: 14
Alle oppgitte priser er eks. 15 % mva.

MENY 1
Forrett: Kremet hummersuppe med luftige gjeddeboller eller grillete kamskjell, servert med nybakt olivenbrød.
Hovedrett: Ytrefilet av dåhjort, potet – og persillerottimball, ovnsbakte grønnsaker og sherrysaus.
Dessert: Yogurtmousse med Limoncello og glaserte pecannøtter. En luftig og syrlig avslutning.

Pris pr. kuvert: kr 530,-

MENY 2
Forrett: Lettrøkt tartar av norsk fjordørret med pepperrotkrem servert på grovt flatbrød.
Hovedrett: Lammecarre vendt i grov sennep og rosmarin, servert med potet- og pastinakkpure, glaserte rotgrønnsaker og soppsky.
Dessert: Tiramisu; fingerkjeks dyppet i espresso, legges lagvis med luftig mascarponekrem, sjokoladetopping.
Pris pr. kuvert: kr 550,-

MENY 3
Forrett: Lyngrillet Salmalaks på varm, syrlig epledressing, servert med fersk foccacia.
Hovedrett: Lammefilet med poteter salsaverde, ovnsbakt grønnsaksblanding av sopp, rød løk og rosenkål, rødvinssaus.
Dessert: Bortskjemte bypiker; lag på lag med eplemos tilsatt litt Calvados, ristet søtkavring og lettpisket krem. En herlig nostalgisk avslutning.
Pris pr. kuvert: kr 480,-

MENY 4
Forrett: Jordskokksuppe med sprøstekt traktkantarell.
Hovedrett: Helstekt reinsdyrfilet servert med soppstuing, Hasselbackpotet, glaserte persillerøtter og pære/tyttebærsalsa.
Dessert: MultePannacotta; Italias vaniljeduftende fløtepudding med helnorsk vri.
Pris pr. kuvert: kr 520,-

MENY 5
Forrett: Sashimisalat; tynne skiver rå tunfisk, Salmalaks og kamskjell servert på ulike salater smaksatt med japansk soya, pepperrot og tørket kornblomst.
Hovedrett: Andebryst glasert med lime og honning servert med mandelpotetmos, smørdampede sukkererter, ovnsbakt sherrytomat og solbærsaus.
Dessert: Sjokolademousse med en snert av Cointreau. Smelter i munnen!
Pris pr. kuvert: kr 510,-